Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

BHTC търси старши софтуерен инженер за офиса си в София

05.01.2017   |   Обяви за работа
 
BHTC обяви свободна позиция за старши софтуерен инженер – разработка на софтуер за микроконтролери. Основно задължение на старшия софтуерен инженер е проектирането и разработването на основни софтуерни компоненти според типа на софтуерната архитектура и концепцията за нея (включително AUTOSAR) и налични интерфейси.
 
Софтуерният инженер следва да съгласува работата си с партньори от различни подразделения на компанията. Друго задължение на софтуерния инженер е също спазването на стъпките за разработване на V-модели – управление на изискванията и детайлни спецификации, имплементация на код и дебъгване, създаване и изпълнение на тестове на компоненти и интеграции. Работата е в мултинационален и интердисциплинарен екип. 
 
Водещи изисквания за заемане на длъжността са бакалавърска или магистърска степен по електроника, компютърни системи или информатика, над 5-годишен опит в разработването на софтуер за микроконтролери и симулационни инструменти и др. Пълните изисквания може да прочетете тук.
     
Източник: BHTC

Ключови думи: BHTC   софтуерен инженер   AUTOSAR   V-модели  

Област: Обяви за работа  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Обяви за работа

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПредстоящоПродуктови офертиПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...