Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Arrow подписа споразумение за сътрудничество с Conexant Systems

09.01.2017   |   Бизнес
 
Arrow Electronics подписа глобално споразумение с Conexant Systems за доставка на компоненти и осигуряване на техническа поддръжка на развойния комплект AudioSmart 2-Mic на Conexant за платформата Alexa Voice Service (AVS) на Amazon.
 
Наскоро Conexant анонсира сътрудничеството си с Amazon за разработката на съвместим с AVS развоен комплект AudioSmart 2-Mic. Развойният комплект включва високоефективен процесор с вградена функционалност за обработка на глас и технологията за разпознаване на активираща дума Alexa, като целта му е да помогне на разработчиците и производителите бързо и лесно да създават продукти с Alexa.  
 
Развойният комплект може да се използва с всички AVS прототипи на други производители, които са базирани на Raspberry Pi.
 
"Нямаме търпение да работим с Arrow, за да достигнем до все по-широк кръг проектанти, разработчици и производители, въвеждащи вълнуващи иновации в интелигентните гласови технологии", коментира Кърт Хоф, старши вицепрезидент по световните продажби в Conexant. "Arrow има уникалната възможност да отговори на търсенето на съвместимия ни с AVS развоен комплект AudioSmart в световен мащаб", допълва той.
     
Източник: Arrow; Снимка: Conexant Systems

Ключови думи: Arrow   Conexant Systems   AudioSmart 2-Mic   Amazon   Alexa Voice Service   Raspberry Pi  

Област: Бизнес  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...