Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Bourns обяви Mouser Electronics за дистрибутор на годината в региона ЕМЕА

09.01.2017   |   Бизнес
 
Производителят на електронни компоненти Bourns обяви Mouser Electronics за дистрибутор на годината в района на Европа, Близкия изток и Африка. В периода от януари 2015 г. до юни 2016 г. Mouser е била водещ дистрибутор на продуктите на Bourns и е допринесла за ръста на продажбите на производителя в Европа.
 
Mouser доставя разширеното продуктово портфолио на Bourns, включително автомобилни сензори, решения за защита на електронни схеми, магнитни продукти, микроелектронни модули, тримeри и прецизни потенциометри, енкодери и др.
 
"Горди сме, че работим с Mouser, и й връчваме традиционната си награда за дистрибутор на годината в знак на изключителния й принос за продажбите ни", коментира Фердинанд Лайхер, вицепрезидент по продажбите за региона на Европа, Близкия изток и Африка в Bourns. "Ръстът в продажбите им доведе до увеличаване на продажбите на продуктите от цялото ни портфолио и потребителска база в ЕМЕА, а сътрудничеството ни ще продължава да подобрява общия ни успех", допълва той.
     
Източник: Mouser Electronics

Ключови думи: Mouser Electronics   Маус Електроникс   Bourns   сензори   електронни компоненти   магнитни продукти   потенциометри   енкодери  

Област: Бизнес  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...