Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Онлайн магазинът на Microchip вече включва цялото портфолио на Atmel

13.01.2017   |   Бизнес
 
Всички продукти, предлагани от Atmel преди придобиването на компанията от Microchip, вече са налични в онлайн магазина microchipDIRECT. С това става възможно клиентите да закупуват продукти като AVR и SAM микроконтролери, както и развойни инструменти, директно от производителя.  
 
"Водещ приоритет за нас е да осигурим пълния набор от продукти на Microchip в microchipDIRECT", коментира Мич Литъл, вицепрезидент по световните продажби в Microchip. "Знаем, че утвърдените ни клиенти високо ценят microchipDIRECT, и се радваме, че можем да разширим услугата към нови клиенти и други продуктови гами", допълва той.   
 
microchipDIRECT включва най-голямото портфолио с продукти на Microchip, като се предлагат цени на едро и на дребно, възможност за насрочване на поръчките с до 12 месеца предварително, за проследяване на поръчката и др. Наред с това, уебсайтът позволява на клиентите за програмират със свой потребителски код микроконтролери или памети. Сайтът се поддържа на 10 езика.
     
Източник: Microchip; Снимка: TLL Media

Ключови думи: Microchip   microchipDIRECT   Atmel   AVR микроконтролери   SAM микроконтролери  

Област: Бизнес  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПредстоящоПродуктови офертиПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...