Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Quectel ще представи иновативни продукти на Mobile World Congress в Барселона

27.02.2017   |   Предстоящо
 
Quectel ще демонстира иновативни продукти, сред които LTE модулите си EC21 CAT-1 и EC25 CAT-4, смарт модула SC20 и LPWA модулите BC95 CAT-NB1 и BG96 CAT-M1 по време на тазгодишното изложение Mobile World Congress в Барселона. Компанията кани клиентите и партньорите си на щанд 7K3 във Fira Gran Via.
 
Очаква се по време на изложението да присъстват главният изпълнителен директор на Quectel Патрик Киан и вицепрезидентът по продажбите в региона на EMEA Доминик Хайъръл. Двамата ще представят най новите продукти на компанията и възможностите за бъдещи сътрудничества. Сред другите присъстващи от екипа на Quectel ще бъдат също продуктовият ммениджър на компанията, маркетинг мениджърът, регионални мениджъри по продажбите в Европа и САЩ, както и приложен инженер, който би могъл да даде подробна техническа информация за безжичните модули на Quectel.   
 
Mobile World Congress ще се проведе между 27 февруари и 2 март. Събитието е организирано от Асоциацията за мобилни технологии GSMA. Основни теми на изложението ще бъдат мобилните телефони и аксесоари, GPS технологиите, мобилните приложения, Bluetooth устройствата, безжичните мрежи, антени, електрическо оборудване, PDA и др.
     
Източник: Quectel

Ключови думи: Quectel   Комет Електроникс   GSMA   Mobile World Congress   LTE модули   смарт модул   LPWA модули  

Област: Предстоящо  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Предстоящо

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...