Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Технологията MOST150 на Microchip в новия компактен SUV на Audi

24.01.2017   |   Реализации
 
Audi използва технологията MOST150 в най-новия си модел компактен SUV – Q2. MOST технологията е създадена за вградени информационно-развлекателни системи в автомобила и позволява реализирането на аудио системи със съраунд звук, както и информационни системи за водача като цифрови прибори и виртуални дисплеи.
 
Audi използва технологията MOST150 от много години, като досега тя е внедрена в моделите A4 седан, Q7 SUV и TT Coupe. В най-новия модел на автомобилния производител са използвани интелигентните контролери за мрежов интерфейс OS81110 и OS81118.
 
Предназначението на технологията MOST е да осигури многоконален стрийминг на аудио с най-високо качество. MOST150 предлага надежден и доказан метод за управление на информационно-развлекателните системи и е цялостно мрежово решение, състоящо се от различни прибори на няколко производителя, софтуерен пакет, схеми и допълнителни мултимедийни интегрални схеми.
 
“Audi Q2 е компактен модел SUV, който отразява и отговаря на нуждите на днешните шофьори", коментира Дан Търмър, вицепрезидент на автомобилното подразделение на Microchip. "Работим с Audi от много години и се гордеем, че можем да им помогнем да създадат най-новитеси модели с най-качествените технологии за свързване и развлечения", допълва той.
     
Източник: Microchip; Снимка: Audi

Ключови думи: Microchip   OS81110   OS81118   Audi   Q2  

Област: Реализации  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Реализации

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...