Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Mentor Graphics сертифицира RTOS системи за автомобилни разработки

30.01.2017   |   Бизнес
 
Mentor Graphics въведе стандарта ISO 26262 за своите прибори и софтуер за микроконтролери, които ще се използват във важни за безопасността разработки в автомобилната индустрия с нива на критичност до ASIL D.
 
Програмата Mentor Safe включва операционната система за работа в реално време Nucleus SafetyCert, операционната система Volcano Vstar Autosar и софтуерния пакет BSW. Също така, включена е сертифицирана документация по ISO 26262 и отчети за съвместимост със стандарта на приборите на Mentor, които се използват в проектирането и тестването на системи върпу чип, механични и термични приложения. 

"Автомобилите стават все по-сложни системи и функционалната им безопасност се превръща в изключително важно пазарно изискване към софтуера за електронните компоненти и технологиите за разработка на хардуер. Тази програма ще помогне на клиентите ни бързо и уверено да се справят с все по-сложния процес по сертифициране за функционална безопасност", коментира Брайън Дерик, генерален директор на Mentor Graphics.
     
Източник: Mentor Graphics

Ключови думи: Mentor Graphics   ISO 26262   ASIL D   Mentor Safe   Volcano Vstar Autosar  

Област: Бизнес  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...