Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

u-blox представи ултракомпактен GNSS модул

30.01.2017   |   Технологии
 
u-blox анонсира ултракомпактен GNSS модул, създаден специално за приложения, за които компактните размери, ниското тегло и прецизното локализиране са от изключителна важност. Модулът ZOE-M8G осигурява висока точност благодарение на едновременното си свързване към мрежите GPS, Galileo и GLONASS/BeiDou. Модулът се предлага с навигационна чувствителност -167 dBm. Компактният прибор е подходящ за носими устройства, дронове и устройства за проследяване на активи. 
 
Новият ZOE-M8G спомага да се опрости конструкцията на разработваните устройства, тъй като представлява интегрирано и цялостно решение с вграден SAW филтър и нискочестотен усилвател. Модулът може да се използва с пасивни антени без необходимост от допълнителни компоненти.
Размерите на модула са 4,5 x 4,5 x 1 mm и според производителя той ще заема 30 процента по-малко пространство върху чипа от това на стандартните GNSS приемници.
 
Мостри на ZOE-M8G ще бъдат налични през февруари, а масовото им производство ще стартира през октомври т.г., съобщиха от u-blox.
     
Източник: u-blox

Ключови думи: u-blox   Microdis   GNSS модул   ZOE-M8G   GPS   Galileo   GLONASS  

Област: Технологии  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Технологии

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...