Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Mouser Electronics предлага развойна платка за сградна автоматизация на Maxim

03.02.2017   |   Бизнес
 
Mouser Electronics предлага разширителна развойна платка на Maxim Integrated, предназначена за създаване на прототипи на системи за сградна автоматизация.
 
Платката MAXREFDES130#, която по габарит съответства на Arduino Uno R3, е съвместима с платформите Arduino и ARM. Това предоставя на проектантите възможност за избор на екосистеми за разработка, обясниха от компанията, чийто представител у нас е Маус Електроникс.  
 
MAXREFDES130# е снабдена с осем аналогови входа и изхода с напрежение 0-10 V и един изход 4 20 mA, които отговарят на изискванията за сградните системи и системите за управление. 
 
Разширителният модул включва самозадържащи и несамозадържащи релета, които проектантите биха могли да използват за управление на различни ел. инсталации и за управление на температурата, пестене на енергия и осигуряване на комфортни климатични условия в сградата. 
 
MAXREFDES130# разполага също с 1-Wire шина за използване с множество развойни платки MAXREFDES131# и базиран на 1-Wire Grid-EYE датчик, които осигуряват най-новите функции за разпознаване на присъствие и жестове.
     
Източник: Mouser Electronics

Ключови думи: Mouser Electronics   Маус Електроникс   Maxim Integrated   MAXREFDES130#   Arduino   ARM  

Област: Бизнес  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...