Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

3В електроника стартира партньорства с GOEPEL electronic и SPEA

10.02.2017   |   Начало»Бизнес
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова
3В електроника анонсира партньорствата си с GOEPEL electronic и SPEA.
 
Компанията ще си сътрудничи с GOEPEL electronic в дистрибуцията на решения за инспекция (AOI, AXI, SPI). Чрез новото сътрудничеството GOEPEL electronic се стреми да увеличи присъствието си в Източна Европа, като то има за цел да предостави на клиентите директен контакт на място за услуги, доставки и поддръжка. Освен за българския пазар, 3В електроника ще отговаря също и за клиентите на GOEPEL electronic в Сърбия и Македония, съобщиха още от компанията.
 
3В Електроника стартира и партньорство с друг лидер в областта на тестовото оборудване за електроника – италианската фирма SPEA. SPEA е производител на автоматично тестово оборудване, чието продуктово портфолио обхваща всички фази на тестване: от микрочипове до готово изделие.
 
Бързо и прецизно тестване чрез Flying probe тестерите на SPEASPEA 3030 bed of nails тестери извършва реален паралелен тест на до осем платки едновременно благодарение на иновативната си многоядрена технология. "Продуктивността и възможностите за диагностика, умножени до 8 пъти, бързо убеждават и най–взискателните производители на електроника и само в рамките на няколко години в световен мащаб са инсталирани над 500 броя от тази серия", обясниха от 3В електроника.
 
Същата философия и архитектура са в основата на Flying probe тестерите на SPEA, които се използват при платки с трудна достъпност и при голямо разнообразие на произвежданата продукция.
 
     
Източник: 3В електроника

Ключови думи: 3В електроника   GOEPEL electronic   SPEA   решения за инспекция   тестово оборудване   SPEA 3030   Flying probe тестери   многоядрена технология  

Comet Electronics
Comet Electronics
Подобни статии
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


ПРЕМИЕР ФАРНЕЛ ЛИМИТЕД
Последно от Бизнес
Comet Electronics

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНИ ПУБЛИКАЦИИВидео на седмицатаБизнесПродуктови офертиСъбитиятаПроектиПредстоящоТехнологииКариериЕкспертно
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...