Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Спечелете Microchip BM64 Bluetooth аудио демонстрационна платка!

13.02.2017   |   Спечели!
 
Спечелете Microchip BM64 Bluetooth аудио демонстрационна платка (BM-64-EVB-C2) от Electronics-Bulgaria.com! Платката дава възможност за лесна разработка на SoC устройства и модули, предлагащи Bluetooth Low Energy (BLE) възможности, като се използва новата IS206X на Microchip.
 
Специално проектираната за високоговорители, слушалки и игрови аудио системи флаш базирана платформа на IS206X предлага гъвкави и мощни средства, които дават възможност на производителите на аудио оборудване лесно да вграждат безжична функционалност в приложенията за стриймване на музика и гласово управление.
 
BM64 Bluetooth аудио демонстрационната платка позволява на потребителите да се запознаят и представят функционалността на BM64 Class 2 стерео аудио модула. BM-64-EVB-C2 включва интегриран интерфейс за конфигуриране и програмиране с plug-and-play възможности и светодиодна индикация за състоянието, което дава възможност за бързо създаване на прототипи и ускорява излизането на разработваните изделия на пазара.
 
В допълнение към BM-64-EVB-C2 са осигурени софтуерни средства и приложения, даващи възможност за демонстриране на Bluetooth връзката към вградения на платката BM64 стерео аудио модул, както и за конфигурирането и програмирането му. Модулните решения с висока степен на интеграция на Microchip са автономни, с ниска енергоконсумация  u напълно сертифицирани за разработчици, които искат да създават носими (wearable) или IoT устройства, без да имат опит в Bluetooth Low Energy IP Stack или радиочестотната техника.
 
BM64 демонстрационната платка има два USB порта, които могат да се свържат с хост компютър чрез micro-USB кабел. Останалите характеристики на BM64 Bluetooth аудио демонстрационната платка включват:
  • Базирана на напълно сертифициран Bluetooth 4.2 BM64 Class 2 стерео аудио модул;
  • Захранвана от PC хост по micro-USB кабел или чрез свързване на Li-Ion батерия;
  • Вграден 3W Class-D стерео аудио усилвател;
  • Вградени NFC комуникационни възможности;
  • Стерео аудио изход за висококачествен звук;
  • Лесен достъп до В/И изводи;
  • LED индикация за връзка и състояние на данните.
За да имате шанс да спечелите Microchip BM64 Bluetooth аудио демонстрационна платка, посетете www.microchip-comps.com/elekbul-m64blue и въведете данните си във формата за участие.
     
Източник: Microchip

Ключови думи: Microchip   BM64   Bluetooth   IS206X   SoC устройства   високоговорители   слушалки   аудио системи  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Спечели!

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...