Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

u-blox пусна свръх нискоенергиен GNSS приемник за носими приложения

21.02.2017   |   Технологии
 

u-blox представи новия GNSS приемник UBX-M8230-CT, предлагащ уникален баланс между производителност и консумация на енергия, съобщават от компанията.

"Иновативният режим Super Efficient (Super-E) намалява потреблението на енергия с 2/3 до само 20 mW при едно актуализиране на позицията на всяка секунда, почти без загуба на точност. Приемникът осигурява отлична скорост и точност на позициониране, дори при тестове с носими и портативни електронни устройства, при които антената е малка и постоянният изглед към небето е възпрепятстван", информират от u-blox.

Режимът Super-E на UBX-M8230-CT е подходящ за устройства, изискващи висока скорост и точност на позицията, но при които енергийните ресурси са ограничeни. Според производителя освен за смарт часовници, носими спортни аксесоари и фитнес гривни, той може да бъде използван в проследяващи устройства за стоки, хора и животни, осигурявайки точна и редовна информация с минимално въздействие върху живота на батерията.

     
Източник: u-blox

Ключови думи: u-blox   Microdis   GNSS приемник   UBX-M8230-CT  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Технологии

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...