Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics
Microchip

Codico кани на изложението embedded world 2017

28.02.2017   |   Събитията
 

Codico ще вземе участие на предстоящото издание на изложението за микропроцесорни системи embedded world, съобщават от компанията. Събитието, посветено на embedded електрониката, ще се проведе между 16 и 18 март т. г. в Нюрнберг.

Сред акцентите на embedded world 2017 ще бъдат сигурността на електронните системи, разпределената интелигентност, Internet of Things, електрическата мобилност и енергийната ефективност.

Посетителите на щанда на Codico (зала 3, щанд 3-310) ще имат възможността да се запознаят с предлаганите от дистрибуторската компания компоненти, продукти и услуги. Продуктовите експерти и мендижърите по продажби на Codico ще предоставят на гостите консултации и актуална информация за последните технологични новости.

На щанда на компанията ще бъде представена и референтната платка Easy 300 Smart Home, която дава възможност на разработчиците да създадат собствен гейтуей за сградна автоматизация чрез копиране или модифициране на референтния дизайн.  Платката е с 256 MB DDR и 1 Gb флаш памет. В допълнение Easy 300 Smart Home има и два USB 2.0 порта и един Gbit Ethernet порт. Платката работи със софтуерния пакет на Intel UGW 7.1 и осигурява напълно готов за употреба референтен проект.

Може да получите безплатен ваучер за посещение на embedded world 2017, ако се регистрирате с код B349326 тук.
 

     
Източник: Codico; снимка: NuernbergMesse

Ключови думи: Codico   Easy 300 Smart Home   NuernbergMesse   embedded world   микропроцесорни системи   embedded електроника  

Microchip
Comet Electronics
Comet ElectronicsMicrochip Technology

Подобни статии

Arrow Electronics
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Събитията

Comet ElectronicsMicrochip Technology
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПроектиПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...