Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Premier Farnell търси разработчиците, които ще променят света

21.03.2017   |   Начало»Проекти
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова

От Premier Farnell обявиха, че е завършил предварителният подбор на проекти в международното състезание за разработчици "Промени света". В конкурса Change the World, който стартира през 2016 г., инженери от всички възрасти и с различен професионален опит имаха възможност да представят своите идеи и умения чрез разработката на решение, което може да промени света към по-добро. Условието беше то да бъде на стойност до 1000 щатски долара и да използва продукти от листата на Farnell element14.

До финалния кръг се класираха 25 кандидати. На участниците бе предложено да изберат своите продукти от обширното портфолио на Farnell element14 - електронни компоненти, развойни платки, едноплаткови компютри, тестово оборудване, както и да обяснят своята идея с до 500 думи.

"Наистина бяхме впечатлени от разнообразието на проектите. Развойни инженери от цял свят представиха идеи, насочени към основни проблеми на нашия свят, включително производство на зелена енергия, намаляване на отпадъците, както и решения за подобряване на образованието, здравеопазването и качеството на живота като цяло", обясни Стив Кар, маркетинг мениджър на Premier Farnell.

Специалисти от Premier Farnell ще се свържат с избраните 25 разработчици и ще им дадат съвети за участие в следващия етап на конкурса. В него кандидатите могат да представят пo-обширно своята развойна концепция чрез кратък видео клип. След оценка на тези клипове през юни ще бъдат обявени 10 победители.

     
Източник: Premier Farnell

Ключови думи: Premier Farnell   Change the World   element14  

Comet Electronics
Comet Electronics
Подобни статии
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Transfer Multisort Electronik
Последно от Проекти
Comet Electronics

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНИ ПУБЛИКАЦИИВидео на седмицатаБизнесПродуктови офертиСъбитиятаПроектиПредстоящоТехнологииКариериЕкспертно
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...