Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics
Microchip

SEMICON Europa ще се провежда паралелно с productronica и electronica

14.11.2017   |   Предстоящо
 

SEMI и Messe Muenchen обявиха, че SEMICON Europa вече ще се провежда паралелно с изложенията productronica и electronica. Според организаторите по този начин събитието ще се превърне в най-мащабното за производителите на електроника в Европа. Тази година productronica ще се състои между 14 и 17 ноември в Мюнхен.

С включването на SEMICON Europa, посветено на веригата за доставки за производителите на електроника и по-специално на полупроводникови компоненти, паралелно провеждащите се изложения ще разширят възможностите на посетителите за обмен на идеи и насърчаване на технологичния прогрес.

"Провеждането на едно място на тези събития ще подсили глобалната ориентираност на electronica и productronica, както и ще затвърди значението на Мюнхен като един от центровете на международната електронна индустрия", коментира управляващият директор на Messe Muenchen Фалк Зенгер.

По думите на президента и изпълнителен директор на SEMI Дени Макгърк обединяването на SEMICON Europa с productronica и electronica е в съответствие със стратегията за обвързване на световната верига за доставки за производството на електроника. Той допълва, че SEMICON Europa ще включва богата гама от събития, на които ще бъдат обсъдени проблемите и възможностите в сектора.

     
Източник: Messe Muenchen

Ключови думи: Messe Muenchen   SEMI   SEMICON Europa   productronica   electronica  

Microchip
Comet Electronics
Comet ElectronicsMicrochip Technology

Подобни статии

Arrow Electronics
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Предстоящо

Comet ElectronicsMicrochip Technology
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПроектиПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...