Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Mouser представи интелигентен BOM инструмент

11.04.2017   |   Бизнес
 

Mouser представи интелигентния онлайн инструмент FORTE, предназначен за специфициране на компоненти (BOM), съобщиха от Маус Електроникс, представител на Mouser у нас.

Новият безплатен инструмент улеснява разработчиците, помага им спестят време при избора, спецификацията и закупуването на електронни компоненти. FORTE предлага достъп до над четирите милиона артикула в портфолиото на Mouser и бързо проверява наличността и цената на продуктите, като препоръчва алтернативни решения, които биха могли да улеснят процеса на разработка. Базата данни на FORTE покрива милионите ежедневни действия на потребителите, които избират и закупуват електронни компоненти в онлайн платформата на Mouser. Тази информация се използва от интелигентната система за съответствие, която анализира номерата и описанията на артикулите и така предлага най-добрите варианти за клиентите. Интелигентният BOM инструмент запомня предпочитанията на потребителите, електронните таблици, оформленията, имената на проектите, както и предишните поръчки.

"В Mouser непрекъснато подобряваме своите инструменти, за да помогнем на снабдителите и инженерите при специфицирането и покупката на електронни компоненти. С FORTE клиентите получават интелигентни съвети, дори когато търсят спрени от производство продукти или само елементи от тях. Новият инструмент може да намери по-голям брой съответствия и предоставя повече полезна информация за всеки компонент", обясни Хайне Шумате, вицепрезидент на Mouser.

     
Източник: Маус Електроникс

Ключови думи: Маус Електроникс   Mouser Electronics   FORTE   BOM  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...