Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

СЕЕС и ТУ-София организират 14-о издание на Форум Електроника

18.05.2017   |   Предстоящо
 

На 18 и 19 май т. г. в София за 14-и път ще се проведе Национален форум Електроника. Организатори на събитието са Съюзът по електроника, електротехника и съобщения (СЕЕС), Факултетът по електронна техника и технологии при ТУ-София и Федерацията на научно-техническите съюзи (ФНТС) в България.

Форумът се провежда със съдействието на Българската академия на науките (БАН), техническите университети във Варна и Габрово, Русенския университет "Ангел Кънчев", българската секция на IEEE, VDE - Германия и водещи компании в сектора.

В рамките на Форум Електроника 2017 ще бъдат обсъдени състоянието и перспективите на българската електроника в условията на пазарна икономика и членството в ЕС, както и научни доклади с принос в теорията и практиката от български и чуждестранни специалисти. Сред основните теми на събитието ще бъдат микро- и наноелектрониката, силовата и индустриалната електроника, комуникационните и информационните технологии и др.

Организаторите съобщават, че паралелно с форума ще се проведат и изложба и кръгла маса, като крайният срок регистрация за участие в изложбата е 3 май т. г.

     
Източник: СЕЕС

Ключови думи: СЕЕС   ФНТС   ТУ-София   Eлектроника 2017  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Предстоящо

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...