Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Mouser ще дистрибутира продуктите на MEMSIC

25.04.2017   |   Бизнес
 

Mouser Electronics сключи глобално споразумение за дистрибуция на продуктите на MEMSIC, съобщиха от Маус Електроникс, представител на Mouser у нас.

MEMSIC е водещ производител на електронни компоненти, предназначени за потребителската електроника, комуникациите, автомобилостроенето, медицинската електроника и индустриалното производство. В рамките на споразумението Mouser ще предлага на своите клиенти в цял свят микроелектромеханичните (MEMS) сензори на MEMSIC. Те са подходящи за разработка на разнообразни мобилни и IoT приложения, включително дронове, телефони, таблети, носими устройства, медицинска електроника, интелигентни паркинг системи.

Портфолиото на MEMSIC, предлагано от Mouser, включва широк кръг от сензорни продукти, сред които магнитни сензори и магнитометри, акселерометри, инерционни измервателни модули (IMU) с 6- и 9-степени на свобода (DOF), сензори за ориентация, газоизмервателни модули и др.

     
Източник: Маус Електроникс

Ключови думи: Маус Електроникс   Mouser Electronics   MEMSIC  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...