Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

GOEPEL electronic ще проведе уебинар "2D/3D концепции за AOI и техните възможности"

 

GOEPEL electronic организира безплатен уебинар на тема "2D/3D концепции за AOI и техните възможности" на 3 май т. г. от 17:00 до 18:00 ч., съобщават от 3В Електроника, партньор на компанията у нас.

В рамките на уебинара с реални задачи на инспектиране ще бъдат обяснени предимствата и недостатъците на технологиите. Функционирането на отделните инспекционни и измервателни функции ще бъде представено чрез няколко примера. Предвидена е и сесия за въпроси и отговори относно основните технологии на настоящите 2D и 3D методи в AOI инспекции. Ще бъдат показани различни концепции на системи.

"Във втората част на уебинара ще научите повече за новата камера/измервателен модул, която съчетава двете различни технологии – освен класическата ортогонална инспекция, ще се покажат и възможности за инспектиране с камери разположени под ъгъл и допълнително въртящо се задвижване, което позволява  измерване под 360 градуса, елиминирайки засенчването. Уебинарът ще завърши с представянето на техническите данни за цялостната система", информират от 3В Електроника.

Можете да се регистрирате за уебинара тук.

     
Източник: 3В Електроника

Ключови думи: 3В Електроника   GOEPEL electronic   AOI инспекции  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Arrow Electronics
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
Rohde&Schwarz

Последно от Обучения/Семинари

Comet Electronics
  БизнесВидео на седмицатаФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯТехнологииПроектиПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...