Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Унгарски производител на автомобилна електроника търси партньори в България

16.05.2017   |   Бизнес
 

Унгарска компания, специализирана в проектирането и производството на индустриални и автомобилни електронни компоненти, търси партньори за реципрочно производство или подизпълнители в три страни от ЕС - Румъния, България и Сърбия, съобщават от Enterprise Europe Network (EEN).

Унгарската фирма е дъщерно дружество на добре известна мултинационална компания, която от 1949 г. има водеща роля в проектирането, разработването и производството на потенциометрични сензори. Разработва и проектира широка гама от сензори за автомобилостроенето, предназначени за отчитане на позиция, скорост и въртящ момент. Продуктите се произвеждат съгласно стандартите ISO-9000 по програмите за качество на Six Sigma, а автомобилните продукти се произвеждат съгласно стандарта TS16949.

През 2016 г. компанията е била отличена като "Инвеститор на месеца" от унгарското правитество. Производственият й обект се намира в Централна Трансдунавия.

Допълнителна информация може да откриете в сайта на EEN.

     
Източник: EEN

Ключови думи: EEN   автомобилна електроника   автомобилни сензори  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...