Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Mouser ще дистибутира IoT решенията от гамата Samsung Artik

23.05.2017   |   Бизнес
 

Mouser Electronics сключи споразумение със Samsung за международна дистрибуция на серията модули, развойни комплекти и аксесоари Samsung Artik, съобщиха за Electronics-Bulgaria.com от Маус Електроникс, представител на Mouser у нас.

Samsung Artik включва лесни за използване, отворени и готови за интегриране приложно-програмни интерфейси, софтуерни развойни комплекти и инструменти, които предлагат възможност за ускорена разработка на IoT продукти, интелигентни и носими (wearable) устройства.

Платформата Samsung Artik Smart IoT улеснява конструирането и внедряването на сигурни и оперативно съвместими IoT продукти и услуги. Фамилията ARTIK 0, състояща се от миниатюрните, нискоенергийни и леки модули ARTIK 020 и ARTIK 030, е оптимизирана за проектиране на еднофункционални IoT устройства като брави, лампи и сензори. ARTIK 020 включва всички елементи, необходими за Bluetooth приложение с ниска консумация на енергия, а ARTIK 030 дава възможноста за бърза разработка на безжични мрежови мрежови решения, използващи протоколите ZigBee или Thread.

     
Източник: Маус Електроникс

Ключови думи: Маус Електроникс   Mouser Electronics   Samsung   Samsung Artik   IoT  

Comet Electronics
Comet ElectronicsRutronik

Подобни статии

Microchip
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
Microchip F+K

Последно от Бизнес

Comet ElectronicsRutronik
  БизнесВидео на седмицатаТехнологииПроектиПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...