Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Mouser Electronics с ново отличие за онлайн дистрибутор от Vishay

04.07.2017   |   Бизнес
 

Mouser Electronics получи наградата за онлайн дистрибутор на 2016 г. от Vishay Intertechnology, съобщиха от Маус Електроникс, представител на Mouser у нас. Това е петата поредна година, в която Mouser печели престижното отличие.

"Оценяваме много високо това признание от Vishay. Конструкторите откриват при Vishay най-новите дискретни и пасивни електронни компоненти, които могат да осигурят конкурентно предимство на техните продукти. Тази награда за електронна търговия от нашия уважаван партньор представлява фантастична оценка на усилията ни и още повече благодарим на Vishay", сподели Греъм Магс, вицепрезидент маркетинг на Mouser Electronics в EMEA.

"Mouser е много успешен партньор във всички програми за електронна търговия. Техният бизнес модел и структура на компанията гарантират, че конструкторите имат бърз и ефективен достъп до нашето много широко портфолио от компоненти и благодарим за усилията им да помагат на клиентите", коментира Филип Масон, старши директор дистрибуция на Vishay в Европа.

     
Източник: Маус Електроникс

Ключови думи: Маус Електроникс   Mouser Electronics   Vishay  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...