Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Microchip представи нови CAN приемо-предаватели за автомобилостроенето

Microchip обяви първите в сектора CAN мрежови приемо-предаватели с компоненти, сертифицирани за автомобилната промишленост (клас 0). Шестте устройства от фамилията ATA65XX предлагат поддръжка на новите протоколи CAN FD (Flexible Data-rate) и CAN PN (Partial Networking), които осигуряват скорост до 5 Mbit/s и подобрена енергийна ефективност. По този начин приемо-предавателите напълно отговарят и на стандартите ISO 118980-2/5/6, 11898-2:2016 и SAE J2962-2.

Работната температура на ATA6562, ATA6563, ATA6564, ATA6565 и ATA6566 е от -40° до 150° C. Всички модели от новата фамилия са одобрени от водещите автомобилни производители за приложение без употреба на външни дросели за потискане на смущения (CMC), каквито се изискват за повечето CAN приемо-предаватели.

"Портфолиото от CAN продукти на Microchip е едно от най-силните и най-обхватните в сектора. Нашите приемо-предаватели осигуряват надеждна комуникация в автомобилите с помощта на по-малко външни компоненти и минимално заемано пространство на платката, намалявайки системните разходи", заяви Матиас Кестнер, вицепрезидент на отдела за автомобилна промишленост в Microchip.

Всички членове на семейството включват възможност за събуждане чрез CAN bus с двоен метод съгласно ISO11898-2:2016, което води до значително енергоспестяване и намаляване на емисиите.

     
Източник: Microchip

Ключови думи: Microchip   ATA65XX   CAN   приемо-предаватели   автомобилна електроника  

Comet Electronics
Comet Electronics
Подобни статии
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


ПРЕМИЕР ФАРНЕЛ ЛИМИТЕД
Последно от Технологии
Comet Electronics

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНИ ПУБЛИКАЦИИВидео на седмицатаБизнесПродуктови офертиСъбитиятаПроектиПредстоящоТехнологииКариериЕкспертно
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...