Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Mouser ще дистрибутира продуктите на InvenSense

01.08.2017   |   Бизнес
 

Mouser Electronics сключи споразумение за международна дистрибуция с InvenSense, дружество от групата на TDK и водещ доставчик на микроелектромеханични (MEMS) и сензорни системи, съобщиха за Electronics-Bulgaria.com от Маус Електроникс, представител на Mouser у нас.

InvenSense предлага решения, които съчетават MEMS сензори с патентовани алгоритми и микропрограмен софтуер за интелигентна обработка и калибриране, увеличаване на ефективността и точността на датчиците. Платформите и услугите на InvenSense за следене на движението, аудио платформите и системите за локализиране са подходящи за разработка на мобилни и носими изделия, продукти за домашна автоматизация, индустриално производство, автомобилна електроника и интернет на нещата (IoT).

"Споразумението с InvenSense продължава ангажимента ни да предоставяме на своите клиенти най-новите MEMS сензорни решения. Проектантите ще имат лесен достъп до портфолиото на InvenSense, което е от водещите в тази област, заедно с първокласното обслужване на клиентите на Mouser и най-добрата логистика в сектора", обясни Кристин Шютер, вицепрезидент управление на доставките в Mouser Electronics.

     
Източник: Маус Електроникс

Ключови думи: Маус Електроникс   Mouser   InvenSense   TDK  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...