Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Microchip реализира 50-милионното решение с MOST50

01.08.2017   |   Реализации
 

Microchip обяви, че е доставила своето 50-милионно решение, базирано на мрежовата технология MOST50 (Media Oriented Systems Transport).

MOST50 включва електрически физически слой (ePHY), оптимизиран за работа с UTP кабел. Технологията е интегрирана в общо 220 модела автомобили на множество световни производители, включително General Motors и Toyota. Тя представлява мащабируемо и широко приложимо мрежово решение за автомобилни информационно-развлекателни системи, с чиято помощ ефективно могат да се предават видео, аудио, пакетни данни и управляващи команди без протоколи за синхронизиране и при минимално натоварване на процесора.

"Достигането на 50-милионната бройка е значително постижение и доказателство за продължаващото глобално одобрение и използване на мрежовата технология MOST. Ще продължим да работим с големите производители на автомобили от цял свят", обясни Дан Термер, вицепрезидент на отдел "Автомобилни информационни системи" в Microchip.

     
Източник: Microchip

Ключови думи: Microchip   MOST50   автомобилна електроника  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Реализации

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...