Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

u-blox, Bosch, Geo++ и Mitsubishi Electric учредиха съвместно предприятие за GNSS технологии

15.08.2017   |   Бизнес
 

Bosch, Geo++, Mitsubishi Electric и u-blox обявиха, че създават съвместното предприятие Sapcorda Services, което ще предоставя висококачествени GNSS технологии за позициониране.

Услугите на Sapcorda ще бъдат насочени към широк кръг от компании, включително системни интегратори и OEM производители. GNSS позиционирането ще се реализира през интернет и сателит с точност до сантиметър. Услугите ще бъдат предоставяни в публичен, отворен формат в реално време и ще бъдат независими от хардуерната конфигурация.

"Заедно ще създадем услуга за GNSS позициониране, която напълно отговаря на изискванията за позициониращите сензори в автомобилната промишленост. Единствено с помощта на интегрирани системи за безопасност и най-високи нива на точност при позициониране ще направим автоматизираното управление реалност", заяви Джумана Ал-Сибай, член на изпълнителното ръководство на Robert Bosch.

     
Източник: u-blox; снимка: Bosch

Ключови думи: u-blox   Bosch   Geo++   Mitsubishi Electric   Sapcorda   GNSS  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...