Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Mouser ще дистрибутира продуктите на ROBOTIS

22.08.2017   |   Бизнес
 

Mouser Electronics подписа споразумение за дистрибуция с ROBOTIS, водеща фирма в разработката и производството на модулно оборудване за роботиката и на специализирани интелигентни сервомотори, изпълнителни механизми за промишлеността, манипулатори, антропоморфни роботи с отворен код и средства за разработка на роботизирани системи, съобщиха за Electronics-Bulgaria.com от Маус Електроникс, представител на Mouser у нас.

Продуктовата гама на ROBOTIS, която вече се предлага от Mouser Electronics, включва контролери, сервозадвижвания и допълнителни принадлежности, ползвани от проектантите на професионални роботизирани системи при разработката на модули с няколко степени на свобода за образователни, индустриални и изследователски цели. Произвежданите от ROBOTIS контролери OpenCM9.04 с програмно осигуряване с отворен код са базирани на 32-битов микропроцесор STM32 F1 с ядро ARM Cortex-M3 на STMicroelectronics. Контролерите се програмират лесно посредством интегрираната развойна среда OpenCM – софтуер, базиран на операционна система за реално време и езика C/C++, който може да се инсталира на всякакви компютърни платформи. В продуктите на ROBOTIS са внедрени най-новите технически решения в областта на едноплатковите компютри и сензорите, а за изработката им са използвани технологии за 3D-принтиране.

Mouser предлага и интелигентната система за реализиране на задвижвания DYNAMIXEL на ROBOTIS, включваща сервомотори и принадлежности за конструиране на задвижващи оси в роботиката. Към устройствата от серията DYNAMIXEL, Mouser предлага няколко вида кабелни комплекти за комуникация по TTL/RS-485 (3-/4-проводни кабели).

     
Източник: Маус Електроникс

Ключови думи: Маус Електроникс   Mouser Electronics   ROBOTIS   DYNAMIXEL   OpenCM  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...