Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Microchip разшири услугите си за програмиране по спецификация

22.08.2017   |   Бизнес
 

Клиентите на Microchip вече имат възможност да добавят потребителски програмен код и към над 30 фамилии микроконтролери AVR и SAM, съобщават от компанията. Досега услугата за програмиране по спецификация чрез платформата за онлайн покупка на електронни компоненти microchipDIRECT беше достъпна само за повечето PIC микроконтролери или устройства с памет.

Microchip е единствената компания в сектора, която предлага гъвкава услуга за онлайн програмиране на всички свои клиенти, независимо дали поръчката е от един или от няколко милиона електронни компоненти. В допълнение, всяка първа поръчка за верификация е безплатна и включва три безплатни проби, програмирани съгласно конкретните спецификации на отделния клиент.

Първата стъпка се състои в избора на номер на електронния компонент в microchipDIRECT, след което се добавя кодът и се задават други настройки за конфигурация. Всичко се показва в интуитивна онлайн форма, директно на криптираната уеб страница. След това микроконтролерите се програмират от Microchip без да е необходимо да се ангажират трети страни, което елиминира риска от изтичане на програмния код.

     
Източник: Microchip

Ключови думи: Microchip   microchipDIRECT   AVR   SAM   PIC  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...