Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Mouser Electronics сключи споразумение за дистрибуция с Basler

12.09.2017   |   Бизнес
 

Mouser Electronics сключи партньорски договор за международна дистрибуция с водещия германски производител на висококачествени камери Basler.

Използвайки иновативна технология за индустриално машинно зрение, Basler предлага икономически ефективни системи за камери на ниво платка, подходящи за автоматизация на производството, логистика, роботика и индустриален интернет на нещата (IIoT). Mouser ще предлага модули за камери от серията dart и развойни комплекти Embedded Vision.

Серията компактни, едноплаткови фотоапарати включва многофункционалния микропрограмен софтуер PGI, разработен от Basler. Той предлага мощна технология за оптимизиране на изображението при максимална скорост на затвора, която обхваща 5×5 реконструкция на пълноцветния образ от изходен сигнал, премахване на цветните изкривявания, редуциране на шума и подобрена рязкост на изображението.

Развойните комплекти Embedded Vision на Basler, които също се предлагат от Mouser, предоставят на разработчиците лесни за използване средства с всички компоненти, необходими за безпроблемна интеграция или тестове на фотоапарата. Комплектът dart USB Evaluation Kit включва USB модул за камера, докато dart BCON for LVDS Development Kit включва модул за камера с BCON за LVDS интерфейс и развойна платка, базирана на на едночипова система Xilinx Zynq. И двата комплекта също са снабдени с обектив, кабели и pylon Camera Software Suite.
 

     
Източник: Маус Електроникс

Ключови думи: Маус Електроникс   Mouser Electronics   Basler  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...