Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Съвременното българско електронно производство ще е акцент в предстоящия брой на SEEIM

19.09.2017   |   Бизнес
 

TLL Media - издателството за специализирана техническа периодика, ще посвети брой 4/2017 на индустриалното списание за Югоизточна Европа South-East European Industrial Market (SEEIM) на съвременното българско електронно производство. Инициативата цели да бъдат представени водещите производители и търговци у нас, като им бъде предоставена трибуна за изява.

Брой 4/2017 на SEEIM ще участва на щанда за международна специализирана преса на productronica 2017 в Мюнхен и ще се разпространи не само сред читателите му в интернет и абонатите му в региона, но и сред посетителите на водещия световен форум за електронната индустрия.

SEEIM 4/2017 ще достигне до всички абонати в сектора на електрониката със специален акцент върху експертите от пазарите, на които се разпространява - България, Румъния, Сърбия, Черна гора, Македония, Босна и Херцеговина, Словения, Гърция, Турция и Албания, чрез цялостното портфолио медийни продукти на издателството – уеб, мейлинг и печатно издание.

Изданието ще бъде разпространено безплатно и целево в електронен и печатен вид с максимално покриване на сектор електронно производство в отделните пазари, както и масово сред производителите и доставчици на продукти и услуги за бранша.

Ако желаете да бъдете представени в материала, не се колебайте да ни потърсите! За повече информация: 02/ 818 38 38, reklama@tllmedia.bg.

     
Източник: TLL Media; снимка: dreamstime

Ключови думи: TLL Media   Ти Ел Ел Mедиа   SEEIM   productronica   електронно производство  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...