Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Mouser получи награда за най-висок ръст на продажбите от NXP Semiconductors

19.09.2017   |   Бизнес
 

Mouser Electronics получи награда от NXP Semiconductors за реализиран изключителен ръст на приходите от продажби, съобщиха от Маус Електроникс, представител на Mouser у нас.

"За нас е удоволствие да връчим тази награда на екипа на Mouser, който постига отлични резултати. Нарастването на приходите е ключът към общия ни успех. Радваме са на растежа, както и на акцента, поставен от Mouser, върху най-новите продукти на NXP", сподели Джо Карим, вицепрезидент маркетинг и дистрибуция в NXP Semiconductors.

"Бихме искали да благодарим на NXP, лидер в своята област и един от най-ценените ни доставчици. Нашето бизнес партньорство осигури съществени предимства и на двете компании, а тази награда отличава ангажираността и упоритата работа на екипите на Mouser и NXP. Очакваме с нетърпение да продължим общия си успех", коментира Кристин Шутер, вицепрезидент по управление на доставките в Mouser.

Mouser предлага пълната продуктава гама на NXP Semiconductors, включително полупроводникови компоненти, embedded решения, оптоелектронни прибори, сензори, захранвания, пасивни компоненти, устройства за защита от пренапрежения, охлаждащи модули и др.

     
Източник: Маус Електроникс

Ключови думи: Маус Електроникс   Mouser Electronics   NXP Semiconductors  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...