Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

u-blox обяви GNSS SiP модул с рекордна енергийна ефективност

19.09.2017   |   Технологии
 

u-blox представи най-новия прибор от своята серия ултракомпактни GNSS модули ZOE-M8, съобщиха за Electronics-Bulgaria.com от фирма Microdis, партньор на u-blox в България. Според швейцарския производител ZOE-M8B предлага най-високите възможности за енергоспестяване сред всички System-in-Package (SiP) GNSS модули на пазара. Той е насочен към приложения в областта на преносимите устройства за фитнес, мониторинг на здравните показатели и персонални тракери.

ZOE-M8B консумира средно 25 mW в повечето работни среди (включително градски) и едва 12 mW при мигновено проследяване. Това представлява трикратно подобрение на енергийната ефективност в сравнение с други варианти на серията ZOE-M8.

"ZOE-M8B SiP предлага най-доброто съотношение между консумация на енергия и точност на позициониране. Това ще даде възможност на производителите да разработят качествено нови батерийно захранвани устройства с интегрирана GNSS функционалност, без да правят компромис с производителността и потребителските изисквания", обясни Уфе Плес, мениджър на продукти за позициониране в u-blox.

В новия модул са интегрирани GNSS приемник, TCXO, SAW и LNA в корпус с габарити 4,5x4,5x1,0 мм.

     
Източник: Microdis

Ключови думи: Microdis   u-blox   ZOE-M8B   GNSS модули  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Технологии

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...