Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Нова версия на софтуерната платформа MPLAB Harmony на Microchip

19.09.2017   |   Технологии
 

Microchip съобщи, че новата версия 2.0 на многофункционалната платформа за разработка на фърмуер за PIC32 микроконтролери MPLAB Harmony вече е налична за безплатно изтегляне. Съществените новости в нея позволяват на клиентите да създават по-компактен и по-ефективен програмен код за проектиране на по-високоскоростни и по-достъпни в ценово отношение изделия. Освен по-качествения код актуализацията включва множество нови инструменти, които функционират в интегрираната развойна среда MPLAB X IDE.

MPLAB Harmony е безплатен фреймуърк и пакет с инструменти в MPLAB X IDE, съвместим и с MPLAB XC32 компилатори. MPLAB Harmony работи с PIC32 решения и предлага библиотеки за периферни устройства, драйвери и системни услуги за подпомагане на развойния процес. Софтуерът съдържа и пакети за поддръжка на PIC32 развойни системи.

Едно от множеството подобрения в Harmony 2.0 е новият и подобрен набор от инструменти, които улесняват създаване на графични потребителски интерфейси (GUI), включително нов пакет за графично редактиране (Graphics Composer Suite). Подобренията в него включват нови инструменти за управление на използването на графични ресурси, преобразуване на изображения, включително конвертиране на файлови формати, компресиране и редактиране, обновен WYSIWYG редактор за по-точно представяне на графичния дизайн, както и улеснена поддръжка на нестандартни дисплеи.

     
Източник: Microchip

Ключови думи: Microchip   MPLAB Harmony   софтуерна платформа   PIC32  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Технологии

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...