Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Международен симпозиум за електронни технологии ще се проведе през октомври в Румъния

26.10.2017   |   Предстоящо
 

23-ото издание на Международния симпозиум за електронни разработки и технологии за корпусиране (International Symposium for Design and Technology in Electronic Packaging, SIITME) ще се проведе между 26 и 29 октомври т. г. в Констанца, Румъния. Организатор на събитието е Институтът на инженерите по електротехника и електроника (IEEE).

SIITME е един от водещите форуми в Европа за обмен на информация и научни резултати между представители на академичните общности и електронната индустрия. По време на симпозиума ще бъдат обсъдени иновативни технологии и тенденции при корпусирането, технологии за производство и асемблиране, разработване на електронни схеми и системи, симулиране и моделиране в електрониката, приложения на електрониката и др.

Освен презентации и постерни сесии, симпозиумът ще включва и изложение, в рамките на което водещи компании от сектора ще представят най-актуалните си решения и продукти.

     
Източник: IEEE

Ключови думи: IEEE   SIITME   електронни технологии  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Предстоящо

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...