Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Mouser ще предлага портативните сензорни решения на Molex Sensorcon за мониторинг на околната среда

03.10.2017   |   Бизнес
 

Mouser Electronics сключи споразумение за глобална дистрибуция с Molex Sensorcon, съобщиха за Electronics-Bulgaria.com от Маус Електроникс, представител на Mouser у нас.

Като част от споразумението Mouser ще предлага на своите клиенти популярните сензорни логери на Molex Sensorcon за регистриране на данни от околната среда, ориентирани към разнообразни домашни, професионални и индустриални приложения.

Моделите от серията Molex Sensorcon Climate Logger отчитат надеждно параметри на околната среда като температура, влажност, налягане и светлина. Устройствата са с компактен и лек корпус. Те се предлагат в три разновидности - Basic, Plus и Pro в зависимост от вида на необходимото наблюдение и размера на записваните данни. Всеки от логерите следи условията на околната среда и регистрира данните, използвайки безплатния софтуер на Molex Sensorcon за Windows и macOS. И трите модела измерват температура в диапазон от -20 до 50°C (с точност 0,4°C) и относителна влажност от 0% до 100% (с точност ± 4%).

Решенията на Molex Sensorcon за отчитане на данни от околната среда са насочени към приложения в областта на контролно-измервателното оборудване, образованието, климатичното картографиране, спорта и др.

     
Източник: Маус Електроникс

Ключови думи: Маус Електроникс   Mouser Electronics   Molex Sensorcon   дата логери  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...