Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

u-blox обяви нов пълнофункционален Bluetooth 5 модул

u-blox обяви новия безжичен модул NINA-B3, съвместим с Bluetooth 5. Той използва Bluetooth връзка с ниска консумация на енергия и широк обхват, високи скорости на трансфер на данни, поддръжка на 802.15.4 и mesh мрежи. Модулът е насочен към приложения в сградната автоматизация, интелигентните градове и Индустрия 4.0, включително интелигентни осветителни системи, индустриални сензорни мрежи, проследяване на стоки и др.

NINA-B3 се предлага в две версии. Първият вариант, NINA-B31, е снабден фабрично с комуникационния софтуер на u-blox. Премахването на необходимостта от програмиране означава по-гладка и безпроблемна интеграция и ускорено време за пускане на пазара. Функцията за сигурно включване на u-blox гарантира, че изискванията за сигурност са изпълнени дори и за най-критичните индустриални и медицински приложения.
 
Вторият вариант, NINA-B30, предоставя на клиентите по-широк обхват на приложение благодарение на поддръжката на Bluetooth mesh и Thread мрежи, както и достъп до множество жични и безжични интерфейси. Неговият мощен микроконтролер Cortex M4F може да изпълнява самостоятелно усъвършенствани приложения, като така намалява изискванията за външен хардуер, броя на крайните устройства и разходите.

NINA-B3 се предлага с изключително чувствителна вътрешна антена, специално разработена за компактния формат на модула, постигайки оптимална ефективност на радиокомуникацията дори при проектирането на миниатюрни крайни продукти.
 
Клиентите могат да очакват първите мострени бройки в първото тримесечие на 2018 г.

     
Източник: Microdis

Ключови думи: Microdis   u-blox   NINA-B30   Bluetooth 5   Bluetooth модули  

Comet Electronics
Comet Electronics
Подобни статии
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


ПРЕМИЕР ФАРНЕЛ ЛИМИТЕД
Последно от Технологии
Comet Electronics

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНИ ПУБЛИКАЦИИВидео на седмицатаБизнесПродуктови офертиСъбитиятаПроектиПредстоящоТехнологииКариериЕкспертно
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...