Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Microchip обнови софтуера за аналогова симулация MPLAB Mindi

Microchip актуализира своя софтуер за аналогови симулации MPLAB Mindi, включвайки повече модели и функции. MPLAB Mindi Analogue Simulator е безплатен инструмент за симулация на интегрални схеми, който вече поддържа над 300 аналогови продукта на Microchip, с усъвършенстваните симулационни среди SPICE (Simulation Program with Integrated Circuit Emphasis) на SIMetrix и сSIMPLIS (Simulation of Piecewise LInear Systems) на SIMPLIS Technologies.

Аналоговата симулация често е решаващ етап от проектирането на електронни устройства, при което сложното взаимодействие между приборите може да бъде трудно за прецизиране и отстраняване на грешки в хардуера. С помощта на подходящите симулационни инструменти проектантите могат да избегнат значителни рискове, да намалят времето за пускане на пазара и да си спестят скъпоструващи хардуерни корекции. Аналоговият симулатор MPLAB Mindi може да извършва тестове както на схемно ниво, така и на компонентно ниво, включително анализ на преходни процеси и стабилност, осигуряващи предварителна оценка за функционирането на схемотехническото решение.

MPLAB Mindi Analogue Simulator позволява бърза симулация на голямо разнообразие от схеми, включително системи за управление с обратна връзка като филтри, захранвания и електрозадвижвания.

Обновеният софтуерен пакет включва поддръжка за новите контролери с аналогова част и микропрограмно управление (DEPA), линейни стабилизатори, MOSFET драйвери и LED драйвери, които не присъстваха в предишни версии на софтуера. Освен това, той е базиран на софтуерния пакет SIMetrix/SIMPLIS 8.1, с добавена файлова поддръжка за линейни източници, трансферни функции с трансформация на Лаплас, филтри, Фурие анализ, моделиране на преносни линии и подобрена конвергенция в средата SIMetrix.

     
Източник: Microchip

Ключови думи: Microchip   MPLAB Mindi   аналогова симулация  

Comet Electronics
Comet ElectronicsMicrochip Technology
Подобни статии
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
ТМЕ
Renex
Последно от Технологии
Comet ElectronicsMicrochip Technology

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНИ ПУБЛИКАЦИИВидео на седмицатаБизнесПродуктови офертиСъбитиятаПроектиПредстоящоТехнологииЕкспертноКариери
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...