Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Mouser Electronics ще дистрибутира развойните системи на LinkSprite за Arduino

17.10.2017   |   Бизнес
 

Mouser Electronics подписа договор за глобална дистрибуция с компанията LinkSprite, специализирана в производството на хардуер, фърмуер и приложения за сградна автоматизация, здравеопазване и др.

Продуктовото портфолио на LinkSprite, предлагано от Mouser Electronics, включва серия от развойни платки и аксесоари, включително O-board, Arduino-съвместима платка LinkNode D1 и LinkNode модули и комплекти. O-board е платка за разработка на едночипови OpenRISC системи с процесор, базирана на Intel Altera Cyclone IV FPGA, с 22 000 логически елемента, 1 MB флаш и 32 MB SDRAM.

LinkNode D1 е Wi-Fi развойна платка, съвместима с Arduino и снабдена с високоинтегрирана Wi-Fi едночипова система ESP8266. LinkNode D1 предлага 11 извода за цифрови входове/изходи и един аналогов вход, като може да се свързва със съществуващ Wi-Fi интерфейс, за да изпраща команди през мрежата посредством приложението LinkSprite IO за iOS или Android. Освен това, Mouser предлага разнообразни модули и комплекти на LinkNode, включително сензорни модули за докосване, наклон, температура, пламък, вибрации, следене на траектория и др.

     
Източник: Маус Електроникс

Ключови думи: Маус Електроникс   Mouser Electronics   LinkSprite   Arduino  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...