Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics
Microchip

Mouser ще дистрибутира IoT модулите и развойните системи на Pycom

24.10.2017   |   Бизнес
 

Mouser Electronics подписа споразумение за глобална дистрибуция с Pycom, производител на IoT развойни платки и модули. Продуктите на Pycom, предлагани от Mouser, са базирани на най-новия чипсет Espressif ESP32 и на скриптовия език с отворен код MicroPython.

Гамата Pycom осигурява на конструкторите иновативен хардуер за бързо проектиране и свързване на устройства чрез Wi-Fi, Bluetooth Classic и Bluetooth Low Energy, LPWAN LoRa и Sigfox, както чрез и най-новите LTE клетъчни мрежи, NB-IoT и Cat M1. Тези развойни платки от професионален клас имат идентични габарити и са взаимозаменяеми на хардуерно ниво. Характеризират се с ултраниска консумация на енергия, която осигурява до 10 години експлотация с една батерия.

Всички развойни системи притежават интегрирана Wi-Fi и Bluetooth антена, U.FL антенен съединител, 22 I/O извода с общо предназначение и поддръжка на I2C, SPI и UART. Платките също така предлагат 3,3-волтов импулсен стабилизатор със свръхниско ниво на шум, RGB LED, нулиращ и RF превключватели.

     
Източник: Маус Електроникс

Ключови думи: Маус Електроникс   Mouser Electronics   Pycom  

Microchip
Comet Electronics
Comet ElectronicsMicrochip Technology

Подобни статии

Arrow Electronics
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Бизнес

Comet ElectronicsMicrochip Technology
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПроектиПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...