Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Mouser ще дистрибутира IoT продуктите на Rigado

14.11.2017   |   Бизнес
 

Mouser Electronics обяви, че ще дистрибутира безжичните модули и развойни комплекти на Rigado. Пакетът от IoT решения за свързаност на Rigado позволява на разработчиците лесно да проектират, разгръщат и мащабират нискоенергийни безжични системи, намалявайки разходите и риска от внедряване на IoT технологии в крайни продукти. Продуктовата линия на Rigado, предлагана от Mouser, включва безжичните модули R41Z и BMD-300 и различни развойни комплекти.

R41Z и BMD-300 са многопротоколни интегрирани системни модули (SoM) с ултраниска консумация на енергия, предназначени за мобилни embedded системи. Bluetooth 5 модулите от серията BMD-300 са базирани на едночиповата система Nordic nRF52 с процесор Arm Cortex-M4F и интегриран 2,4 GHz приемо-предавател, осигурявайки цялостно решение за радиочестотна идентификация.

Многорежимният модул R41Z поддържа протокола Thread на базата на Bluetooth 4.2 и 802.15.4 при ултраниска енергоконсумация. Той е базиран на микроконтролер NXP KW41Z с процесор Arm Cortex-M0+ и е предназначен за приложения като търговско осветление и сградна автоматизация.

     
Източник: Маус Електроникс

Ключови думи: Маус Електроникс   Mouser Electronics   IoT  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...