Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics
Microchip

Rutronik ще дистрибутира продуктите на Isocom

05.12.2017   |   Бизнес
 

Rutronik Elektronische Bauelemente и Isocom Components сключиха споразумение за дистрибуция. То обхваща цялото продуктово портфолио на британския производител на оптрони и оптични комутатори и е валидно в цял свят.

"Rutronik е идеалният партньор за Isocom благодарение на глобалната си търговска мрежа и стандартизирана инфраструктура. Нашите клиенти вече могат да се възползват от богатия опит и техническото ноу-хау, с което са известни приложните инженери на Rutronik", коментира Джъстин Елвин, управляващ директор на Isocom.

"Икономически ефективните решения на Isocom подобряват продуктовото ни портфолио в областта на оптроните. Сътрудничеството ни позволява да предложим на клиентите си още по-голям избор, за да отговорим на техните специфични изисквания", обяснява Реза Магдундие, старши маркетинг мениджър по продажби и управление на наличности в Rutronik.

     
Източник: Rutronik

Ключови думи: Rutronik   Isocom   оптрони  

Microchip
Comet Electronics
Comet ElectronicsMicrochip Technology

Подобни статии

Arrow Electronics
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Бизнес

Comet ElectronicsMicrochip Technology
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПроектиПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...