Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Mouser ще дистрибутира SensiEDGE

19.12.2017   |   Бизнес
 

Mouser Electronics сключи споразумение за дистрибуция със SensiEDGE, разработчик и производител на фамилията IoT модули и развойни средства SensiBLE. С помощта на модула SensiBLE IoT, развойния комплект с интегриран дебъгер SensiBLE и хардуерните компоненти на STMicroelectronics разработчиците могат значително да съкратят времето за прототипиране на IoT изделия.

SensiBLE IoT включва комплект от сензори, Bluetooth свързаност и микроконтролер, интегрирани в миниатюрен корпус с размери 30x20x10 мм. Модулът представлява комбинация от четири развойни платки ST Nucleo, а в основата му е 32-битовият микроконтролер STM32L476RG Arm Cortex-M4.

SensiBLE IoT разполага с множество конфигурируеми хардуерни опции, подходящи за IoT приложения, включително Bluetooth 4.1 модул с ниска консумация на енергия, цифров стерео микрофон и 4 Mbit флаш памет със сериен интерфейс. Интегрираните в платката сензори включват 3-осен акселерометър, жироскоп и магнитометър, сензори за температура, относителна влажност и налягане, цифров RGB/IR сензор и сензор за околна осветеност с детекция на цветовете.

Модулът на SensiEDGE се захранва с помощта на батерия тип копче, която може да бъде заместена от акумулаторна батерия чрез минимални промени, чрез mini USB или с външно захранване. Подходящ е за разнообразни IoT приложения с батерийно захранване: носима електроника, интелигентни електроуреди, медицински и фитнес тракери, сградна автоматизация, търговски системи за проследяване и др.

     
Източник: Маус Електроникс

Ключови думи: Маус Електроникс   Mouser Electronics   SensiEDGE   SensiBLE   IoT модули  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...