Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics
Microchip Technology

Rutronik получи ново отличие за кариерно развитие

09.01.2018   |   Събитията
 

Rutronik Elektronische Bauelemente спечели третия си златен медал в кариерните проучвания "Test Germany", проведени от германските издания Focus и Focus Money. След като получи наградите за предлагане на "Най-добра кариера за инженери" и "Най-добра кариера за завършващи студенти", дистрибуторът постигна най-добър резултат и в проучването "Най-добри кариерни възможности", в което бяха включени работодатели от всички категории.

Проучването "Най-добри кариерни възможности" разглежда работната атмосфера, новаторската сила и привлекателността на работодателите в първите 10 000 най-големи немски компании според брой служители. Изследователите са използвали резултатите, за да създадат класация, структурирана по сектори, в която бяха отличени общо 748 компании.

Томас Рудел, изпълнителен директор на Rutronik, изрази радостта си от новата награда. "Стратегията ни да реагираме иновативно и гъвкаво на промените дава резултати. В условията на все по-бързо технологично развитие нашите служители винаги са в челните редици. В същото време гъвкавият модел им дава широки възможности за балансиране на кариерата и семейния живот. Не на последно място, те могат да се възползват от широки възможности за професионално развитие и спортен отдих", сподели Рудел.

     
Източник: Rutronik

Ключови думи: Rutronik   Test Germany   Томас Рудел   Thomas Rudel  

Microchip Technology
Comet Electronics
Comet ElectronicsMicrochip Technology

Подобни статии

Arrow Electronics
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rohde&Schwartz
Farnell
TME

Последно от Събитията

Comet ElectronicsMicrochip Technology
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...