Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

TTI предлага тактилните ключове Alps TACT в Европа

30.01.2018   |   Бизнес
 

TTI, Inc. сключи общоевропейско споразумение за франчайзинг диструбуция с Alps Electric, водещ производител на висококачествени електронни компоненти за мобилни устройства, домашна електроника, автомобили и индустриално оборудване.

Alps е разработчик на първите тактилни ключове със запазена марка TACT и лидер в тази област. Компанията предлага множество разновидности на тези изделия, оптимизирани за различни приложения, както и надеждни контакти, които гарантират висока прахоустойчивост. Alps произвежда и широка гама от сензори - магнитни, за влажност, налягане и позициониращи, както и енкодери, пружинни контакти и термични принтери.

"Alps е огромно име в областта на тактилните ключове и сме сигурни, че нашите клиенти в индустриалната, медицинската, автомобилната и домашната електроника ще се радват да използват тези водещи технологични продукти в своите нови проекти", коментира Рос Крюгер, директор маркетинг доставчици на сензорни компоненти и силова електроника в TTI Europe.

     
Източник: Ти Ви Ей Проджект

Ключови думи: Ти Ви Ей Проджект   TTI Europe   Alps Electric   тактилни ключове  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...