Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Mouser ще дистрибутира безжичните IoT системи и модули на Espressif

30.01.2018   |   Бизнес
 

Mouser Electronics сключи международно споразумение за дистибуция с Espressif Systems. В рамките на споразумението Mouser става упълномощен дистрибутор на популярните и достъпни едночипови безжични системи, модули и IoT развойни платки ESP8266 и ESP32.

Портфолиото на Espressif, предлагано от Mouser, включва широка гама от иновативни и универсални решения, които позволяват реализирането на разходно ефективна безжична връзка за разнообразни приложения.

Високоинтегрираните Wi-Fi едночипови системи ESP8266EX, ESP8285 и ESP8089 са базирани на 32-битов микроконтролер Tensilica с ниска енергоконсумация и включват антенни комутатори, усилвател на мощност и други компоненти в компактен QFN корпус с размери 5x5 mm. Те осигуряват управление на захранването на системно ниво и предлагат поддръжка на множество интерфейси като SPI, SDIO 2.0, UART, I2C, I2S, PWM и GPIO.

Едночиповите системи ESP32 осигуряват 2,4 GHz Wi-Fi и Bluetooth връзка и са насочени към мобилни IoT приложения и носима електроника. Чиповете имат двуядрена системна архитектура с два Xtensa LX6 процесора и интегрирана схема за превключване между радио и антена с изключително ниска консумация на енергия. ESP32-DOWDQ6 и ESP32-DOWD разполагат с 520 KB SRAM, 448 KB ROM и 16 KB SRAM. ESP32-D2WD има същите характеристики, както и 2 MB вградена флаш памет.

     
Източник: Маус Електроникс

Ключови думи: Маус Електроникс   Mouser Electronics   Espressif   ESP32   ESP8266  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...