Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

electronica 2018 с повече палати, разширена програма и нови теми

Водещото изложение за електронния сектор electronica 2018, организирано от Messe Muenchen, ще се състои от 13 до 16 ноември т. г. в Мюнхен. Събитието, което се провежда на всеки две години, по традиция привлича производители и посетители от всички отрасли на електронната промишленост - от индустриалната електроника, автомобилната промишленост и телекомуникациите до потребителската електроника.

Както и досега, водещи теми на изложението ще бъдат автомобилостроенето, embedded системите, LED осветлението, индустриалният интернет, киберсигурността и медицинската електроника. Сред новите теми на electronica 2018 ще бъдат изкуственият интелект и интелигентните електроенергийни мрежи. През тази година събитието ще предложи и по-богата програма от съпътстващи конференции, форуми и семинари.

За първи път electronica ще се проведе в 16 изложбени зали - с 3 повече от предходното издание. Една от новите зали ще бъде заета от изложението за електронно производство и развойна дейност SEMICON Europa, което за първи път ще се проведе паралелно с electronica.

Разширената съпътстваща програма включва конференции за автомобилната промишленост и за микроконтролерните платформи, конгрес за безжични комуникационни технологии, две нови конференции за медицинска електроника и киберфизически системи, както и два нови форума за куплунги и за интелигентни електроенергийни мрежи.

"Много сме доволни от начина, по който панаирът се развива в момента и особено от това, че получихме заявки за участие от редица нови изложители, както и от увеличаването на изложбеното пространство", обясни Ангела Мартен, изпълнителен директор на electronica.
 

     
Източник: Messe Muenchen

Ключови думи: Messe Muenchen   electronica 2018   електронно производство   електронна промишленост  

Comet Electronics
Comet Electronics
Подобни статии
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


ПРЕМИЕР ФАРНЕЛ ЛИМИТЕД
Последно от Предстоящо
Comet Electronics

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНИ ПУБЛИКАЦИИВидео на седмицатаБизнесПродуктови офертиСъбитиятаПроектиПредстоящоТехнологииКариериЕкспертно
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...