Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

TTI обяви ново партньорство с APEM и IDEC

13.02.2018   |   Бизнес
 

TTI, Inc. сключи общоевропейско споразумение за франчайзинг с водещия световен производител на HMI продукти APEM, който наскоро бе придобит от IDEC.

Партньорството се основава на дългогодишна и успешна връзка между APEM и TTI във Франция. В резултатат от придобиването на групата APEM от IDEC през 2017 г. TTI ще разшири продуктовата си гама и ще предлага широк набор от продукти на IDEC, включващи 16 и 22 мм превключватели, комбинирани превключватели и индустриални релета. Новите предложения от APEM и IDEC допълнително подсилват портфолиото от електромеханични продукти на TTI и лидерството при компонентите за HMI панели.

"Портфолиото на APEM значително ще засили нашите продуктови възможности в областта на HMI. Първоначално ще се съсредоточим върху сектори като селскостопанска техника, обработка на материали и наземно отбранително оборудване. Ще имаме на склад богат избор от части на APEM, особено LED индикатори и бутони за аварийно спиране", коментира Рос Крюгер, маркетинг директор доставчици на сензорни компоненти и силова електроника в TTI Европа.

     
Източник: Ти Ви Ей Проджект

Ключови думи: Ти Ви Ей Проджект   TTI Inc.   IDEC   APEM   HMI  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...