Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Rutronik представи нов информационен ресурс за суперкондензатори

13.02.2018   |   Бизнес
 

Rutronik Elektronische Bauelemente представи нова страница в своя уебсайт, посветена на приложенията, техническите характеристики и предимствата на суперкондензаторите.

Специалната страница в сайта на Rutronik представя суперкондензаторите от портфолиото на водещия производител Nesscap. В нея клиентите могат да се запознаят с техническите данни и да получат подробна информация за областите на приложение и начина, по който функционират кондензаторите със свръхголям капацитет.

Продуктовите специалисти и приложните инженери на Rutronik могат да предоставят изчерпателни съвети за приложенияна на суперкондензаторите, като се започне от етапа на планиране на проекта до завършването му. Освен това дистрибуторът предлага широка гама от суперкондензатори, които могат бъдат поръчани онлайн от платформата за електронна търговия Rutronik24.

Читателите, които се интересуват от подробности, могат да прочетат изчерпателно интервю с проф. Мирко Бодач от Факултета по електротехника и възобновяема енергия в Университета за приложни науки Цвикау. Според него суперкондензаторите могат да революционизират съхранението на енергия. Наред с други неща, професорът говори за ситуацията на пазара, бъдещите възможности за технологията и как тя работи физически.

 

     
Източник: Rutronik

Ключови думи: Rutronik   Nesscap   суперкондензатори   ултракондензатори  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПредстоящоПродуктови офертиПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...