Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Национална конференция с международно участие Електроника 2018

17.05.2018   |   Предстоящо
 

Националната конференция с международно участие Електроника ще се състои на 17 и 18 май т. г. в София. Форумът се организира от Съюза по електроника, електротехника и съобщения, Техническия университет – София, IEEE - българска секция, и Факултета по електронна техника и технологии при ТУ – София.

Ежегодното събитие се провежда и със съдействието на Федерацията на научно-техническите съюзи, Българската академия на науките, ТУ – Варна, ТУ – Габрово, Русенския университет "Ангел Кънчев", VDE – Германия, и водещи фирми в областта на електрониката.

Участващите в конференцията експерти ще обсъдят настоящото състояние и възможностите за развитие на електронната индустрия, компютърната техника и телекомуникациите в България. Специалисти от страната и чужбина ще представят доклади с последните разработки в областта, предвижда се и провеждането на изложба, кариерен форум и кръгла маса с участието на водещи компании от сектора.

Тематичните направления на Електроника 2018 включват биомедицинско инженерство, схеми и системи, образователни технологии, измервания в електрониката, индустриална електроника, информационни и комуникационни технологии, микро-, опто- и силова електроника. Срокът за заявка за участие в събитието е 3 април т. г.

     
Източник: ТУ-София

Ключови думи: СЕЕС   ФНТС   ТУ-София   Eлектроника 2018  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Предстоящо

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...