Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Quectel си партнира с STMicroelectronics в областта на облачните услуги

06.03.2018   |   Начало»Бизнес
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова

Quectel Wireless Solutions сключи споразумение за партньорство с STMicroelectronics, в рамките на което безжични модули на Quectel ще бъдат интегрирани в два развойни комплекта от фамилията STM32 Discovery Packs, предназначени за пренос на данни с облачни услуги през 2G/3G или LTE Cat M1/NB1 мрежи.
 
В P-L496G-CELL01 ще бъде интегриран модулът Quectel UG96, който осигурява 2G/3G свързаност, а в P-L496G-CELL02 ще бъде интегриран модулът Quectel BG96, който поддържа новите стандарти LTE Cat M1/NB1 и осигурява 2G резервна връзка.

"Имаме удоволствието да работим с STMicroelectronics, за да ускорим разгръщането на IoT в клиентските приложения. Все повече интелигентни устройства навлизат масово на пазара и за разработчиците става наложително да внедряват IoT в своите продукти по-бързо и по-лесно. Нашите безжични модули, заедно с развойните платки ST32 Discovery, ще улеснят работата на клиентите, които възнамеряват да трансформират бизнеса си чрез IoT решения", обясни Доминик Хеър, старши вицепрезидент на Quectel в EMEA.

Готовите за хардуерно интегриране STM32 Discovery Packs дават възможност бързо да се стартирарат и персонализират примерни скриптове върху JavaScript без допълнителни инвестиции. Развойните комплекти предлагат достъп до широк спектър от облачни услуги на водещи доставчици, които осигуряват средства за създаване, тестване, внедряване и управление на устройства и данни.

     
Източник: Quectel

Ключови думи: Quectel   STMicroelectronics   IoT   облачни услуги  

Comet Electronics
Comet Electronics
Подобни статии
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Бизнес
Comet Electronics

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНИ ПУБЛИКАЦИИВидео на седмицатаБизнесПродуктови офертиСъбитиятаПроектиПредстоящоТехнологииКариериЕкспертно
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...